Huj vad det går!

Jag fattar inte riktigt vart dagarna/kvällarna tar vägen! Huj vad det går men det känns inte som att jag får nåt gjort i alla fall. Det känns som att jag aldrig är hemma men det måste jag ju uppenbarligen vara eftersom det är konstant stökigt hemma. Och om det inte är en illvillig vätte som fyller på tvättkorgen så måste det ju rimligtvis vara jag.

Det har varit planeringsdagar på Loka med jobbet och som vanligt måste kocken vara påtänd när han sätter ihop menyn. Det är alltid så k o n s t i g mat på middagen! Vad sägs om det här:
Förrätt: Lax med rödbetor. Friterad anjovis. Nästan rå äggula (kall). Nåt odefinierat friterat fnös, troligtvis persilja (äckligt). Ringlad rapsolja över alltihop. Jag kan ha glömt nåt. (INTE gott!)
Varmrätt: Högrev (sådär gott). Nåt som ser ut som och luktar som tonfisk (Troligtvis inte. Salt och äckligt). Broccolimos (gott). ”Potatiskaka” (bläsch!). Rödvinssås (gott).
Efterrätt: Nu blir det spännande! Friterad mannagrynsgröt med blåbär (hujeda mig!). Filglass med blåbär (smakade..fil). Brända havregryn (ingen kommentar). Ja, kocken tog dagens frukost och förvandlade på ett icke magiskt sätt till kvällens efterrätt. Jag är inte imponerad.
För övrigt hade vi det bra på Loka.

I söndags blev det adventsmys med F och barnet. Vi fikade och satte upp lite stjärnor och slingor. Spelade tv-spel, lekte och lagade middag (eller, jag och barnet lekte när Fredrik lagade mat..)

Du säger ”när” nu och inte ”om”. Jag gillar det. Jag gillar dig. Du har så mycket tankar om oss. Jag gillar det också. Det känns tryggt. Det gillar jag också. Man kan säga att jag gillar väldigt mycket nu.

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Huj vad det går!

  1. Mela skriver:

    HATAR maten på Loka. Och deras fikebuffé, bah!!! Nä ru, tacka vet jag Sundbyholms slott, Blir uppriktigt provocerad över den urusla maten. Måste försöka lugna mig så jag kan sova;) Längtar efter dig bejbi btw:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s