Champagne och ”nåt som är gott”.

Alla går lite som i dvala på jobbet och klagar över konstant trötthet och det dåliga vädret och jag sållar mig till kören. Det är nästan att jag längtar lite efter snö så det i alla fall blir lite ljusare ute. Jag längtar efter lussebullar, glögg och pepparkakor också. Jag brukar muntra upp mig med små shoppingrundor på stan under lunchrasten. Kicks är ett favoritplejs där man kan lukta, pilla och prova en massa grejer. Jag har nu en lång måste-ha-lista i mobilen med saker som ”måste” införskaffas nästa lön.

F frågade för ett tag sen om jag åker längdskidor och eftersom jag inte åkt skidor sen jag gick i skolan (oklart vilken klass) så svarade jag ju nej. Han lobbar nu för vi ska åka i vinter och jag har ju länge velat ha någon som kan få med mig på sånt så det är bara att jag införskaffar i ett par skidor. Jag VILL ju göra saker ute på vintern, men jag får ju aldrig ändan ur!  Han är bra på att lägga fram saker och jag föll för ”utflykt med varm choklad och korvgrillning”. Skidorna är inte så viktiga för mig i sammanhanget, mer vad jag ska ha på mig. Man måste ju vara snygg när man är på utflykt, eller hur?

Ikväll ska jag dricka champagne med några jobbarkompisar för att fira att A är cancerfri. Fuck cancer! Temat, förutom champagne, är att alla tar med ”nåt som är gott” och det kan ju bli precis vad som helst. Jag ska baka morotskaka för det har jag varit sugen på i flera veckor nu. H har köpt goda ostar, kex och marmelad. Vad de andra tar med har jag ingen aning om. Vi kommer garanterat att få en trevlig kväll som motar bort den trista höstkänslan en stund!

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Champagne och ”nåt som är gott”.

  1. Mia skriver:

    Är du fortfarande sugen på morotskaka? Suget blev inte mättat av att vi mumsade på det när du var hos oss:)
    Låter mysigt med vinter utflykter ❤
    Pussokram ❤

  2. meijah skriver:

    Nä, den väckte bara begäret mer. 🙂 Men jag ska göra samma recept idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s