Ryggskott, snor och pyssel

Jag kom hem från F med förkylning, ont i kroppen och ett litet ryggskott. Nej, ryggskottet beror inte på ”roliga” aktiviteter utan på att jag i morse skulle stoppa in en smörkniv i diskmaskinen. Jag fick stappla som en ostbåge till sängen. Men google är fantastiskt! Eftersom jag inte brukar ha ont i ryggen googlade jag ryggskott och hittade ett svinbra youtubeklipp med övningar som skulle häva det onda. Och det gjorde det, så nu är jag nästan i nyskick.

Vi har haft en fin helg tillsammans.  Jag har gjort höst med blommor på trappan. Vi har druckit kaffe och ätit kakor i sängen. Det kändes lite så där lagom okynnigt. Du har pysslat om mig och jag har snorat och varit sjuk. Du övertalade mig att vara kvar igår och vara sjuk hos dig. Du kom hem från jobbet och fixade lunch till mig. Du ringde min bank och ordnade det där som blivit fel. Jag häpnar hela tiden över hur omtänksam du är. Och du säger att JAG är snäll. 

Och när jag muttrar över saker jag glömt att packa ner och funderar på att göra en stående packlista säger du som den självklaraste sak i världen att jag kan ju köpa nya saker och lämna dem hos dig. ”För då blir det ju lättare för dig att vara här”. Ja, så kan jag ju också göra. 

Jag är trött på min röda, täppta och ömma näsa nu. Jag är trött på att vara tjock i halsen och jag är trött på att vara trött hela tiden. Jag är trött på att vila. Jag vill vara frisk nu.

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s