Ridning och vardagslyx

Åh, jag har börjat RIDA! Jag tar privatlektioner på islandshäst tillsammans med kollegan H och hennes vänner. Det var en hel evighet sen jag red men det är verkligen som att cykla, det kommer tillbaka ganska snabbt. Igår red jag en fräsig sak som presenterades som en ”tonårsbitch”. Hon och jag gick väldigt bra överens. Vi är en rätt avslappnad grupp där ingen är särskilt van vid att rida och det känns bra, då kan det bara bli bättre. Jag har aldrig ridit en enda tekniklektion i mitt liv så det finns ju en del att finslipa..

Och du.. Du var hemma hos mig när jag kom hem efter ridningen. Du hade fixat mitt avlopp i tvättfatet och höll på med middagen. Det är kärlek. Och vardagslyx att kunna ropa ”hallå” när man kliver innanför dörren och någon som svarar ”välkommen hem”.

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ridning och vardagslyx

  1. Mela skriver:

    Jag har oxå börjat rida Isis! Min heter Sprettur!

  2. Mia skriver:

    Underbart att du har börjat att rida du har hu pratat om att du vill göra det en längre tid.Det är en fantastisk känsla att rida och att få rida ut i naturen är ju helt underbart. Önskar att jag hade fixat att fortfarande kunna göra det men det funkar inte. Men jag är så glad för din skull. Våra barn & du ska ju ut och rida någon gång har ni pratat om. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s