Ett sånt där gnälligt inlägg

Den här kylan kan ju få vem som helst att vilja gå i ide. Jag är som en isglass och knäna gnisslar och värker när jag cyklat till jobbet. Det är nytt. Jag vet inte om det beror på kylan, åldern eller att jag väger för mycket. Eller för att jag tränat lite andra grejer än jag brukar. Herregud, jag är ju som en pensionär!

Igår var det body combat på nya gymmet, ett pass baserat på olika kampsporter. Det är JÄTTEroligt och man är som en urvriden disktrasa när man är klar. Ikväll är det zumba. Yei! Jag var på ett danspass i lördags och det är nog första gången jag gått ut arg och jävligt provocerad från ett pass. Jag kan ta koreografi, jag vet det. Men när det är avancerade grejer måste instruktören prata en igenom passet för att man ska komma ihåg och hänga med. ALLA instruktörer pratar en igenom passen oavsett vad man går på! Den här kvinnan var i stort sett stum och i slutet när allt ska sättas ihop tappade jag snabbt bort mig och stod och glodde som en idiot. INTE kul! Men jag sa till henne efteråt vad jag tyckte varpå hon svarar ”ja, men jag ser ju att du kan.” Vaddå, ”du kan”. Det handlar inte om vad jag kan utan att hon är en usel och stum instruktör. Blä! Nu på lördag är det en annan instruktör såg jag så jag kanske ger det ett nytt försök. Kanske.

Nä, det här går inte. Så här gnällig och bitter får man inte vara. Så, vad har varit positivt idag då? Hmm.. Eh.. Jag har en fin julstjärna på kontoret. Ja, det var väl det. Och att det är zumba snart (ta på alla bylsiga kläder, cykla i kylan. Jättekul, verkligen). Nej, det blir nog inte roligare än så här. Så idag är jag bitter.

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s