With a suspicious mind

(Det är fortfarande något som inte stämmer. Jag får små fragment då och då men jag kan inte plocka ihop dem till en helhet. Små, skeva delar som inte fungerar tillsammans. Och som är ganska orelevanta var för sig. Tillsammans bildar de ett mönster, det är jag nästan säker på, men jag SER det inte än! Ett förfluget ord, ett ansiktsuttryck som gensvar på något jag sagt. Ord som inte blir sagda. Jag som inte hittar rätt frågor eller rätt infallsvinkel. Du som inte tänker ge mig svaren. Och då blir jag misstänksam och säkert lite för intensiv.

Du säger att det inte finns något jag behöver oroa mig för men jag vet inte riktigt om jag tror på det. Jag tror på DIG, men jag vet inte om jag tror på.. det du säger. Det stör mig att jag inte kommer åt det. 

Men det kanske faktiskt inte är upp till mig att veta, hur gärna jag än vill. Eller så har jag fel, att det verkligen inte finns något att oroa sig för. Att fragmenten inte har en koppling till varandra och att det bara är jag som överanalyserar. Det lär jag ju bli varse i sinom tid.)

Det här inlägget postades i Ögonblick. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s