Posttraumatisk tentastress

Ahhhh, LÄTTNAD! Tentan är inlämnad och den psykiska terrorn är äntligen över! Tentabubbla – poff! När jag gick ifrån studentcentrum fick jag någon typ av energikick och kände mig fantastiskt lycklig (säkert en släng av posttraumatisk tentastress). Jag tänkte ringa familjen A och fråga om de vill ha besök i helgen. Jag vet att de ska grilla och det vill jag också göra! Men på vägen till eurostop och systemet höll jag på att köra över en mintgrön bil när jag bytte fil (HUR kan man missa en MINTgrön bil?!). Mannen i bilen blev INTE glad och blängde argt på mig hela vägen genom stan. Hur lätt är det att be någon om ursäkt som åker bakom en? Jag vinkade lite men då blev han bara ännu argare. På parkeringen utanför systemet kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle parkera till höger eller till vänster. Så jag blev stående djupt funderande mitt i vägen tills en kille med frågande min vinkade lite diskret till mig. När jag sen kom innanför dörren upptäckte jag att jag glömt ta med vinet in från bilen. Suck. Jag är nog inte riktigt i skick att köra någonstans över huvud taget nu.

Energikicken håller dock i sig så jag passade på att städa bort alla spår av tentan på skrivbordet och ladda hem lite bra musik. Kärlekens tunga med September är ju helt underbar!  Nu väntar jag bara på att hjärnan ska hinna ikapp kroppen och antagligen kommer jag att ligga som en dreglande säck potatis i soffan hela kvällen och somna efter ett glas vin.

Om man lider av posttraumatisk tentastress måste man nog röka. Ja, så är det absolut.

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Posttraumatisk tentastress

  1. sara skriver:

    nej man måste inte röka mia! man måste sova ordentligt en natt sen är tentastressen borta! jag har lyckas köra min pappas rymdskepp till bil idag och kunde bara konstatera att just nu är det inte frågan om att köra bra, utan snarare att ta sig framåt utan att krocka med någon, tycker du bör anamma det tänket 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s