Banana, Sweet Lemon och jordgubbar.

Jag har nyss varit ute på en långpromenad med H (hädanefter kallad HB. Internskämt där B står för Banana). Jag hade nästan glömt hur mycket jag tycker om att vara ute och gå. Länge. När solen skiner och det blåser lite.

Innan jag gick hem gick jag en vända på stan och hittade en cool bag tag till resväskan och en body butter som luktar så himla gott! Sweet Lemon från Body Shop. Älska! En ask jordgubbar fick också följa med hem. Så nu är det jag, jordgubbar och kaffe.

Livet är underbart!

..och ikväll gjorde jag en utflykt till nyöppnade ”elgiganten jättestor” eller vad den heter. Jag tycker absolut INTE om att åka till affärer med tekniska grejer. Men ibland måste man.. Gud, jag fattade ju inte att det skulle vara bilkö från direkt efter att man svängt av motorvägen och kö för att komma in! Men det var en trevlig kö med dj och grillning (jo, det är sant!). Jäkla Media Markt öppnade visst samtidigt så det är ett väldigt baluns därborta. Gubbarna springer som vilda höns och skriker order till sina tanter. Riktigt underhållande. Uppdraget? Att köpa en ny dvd-spelare för 99 kr. Jag har till och med kopplat in den själv. Så nu kan jag titta på film igen.

Det här inlägget postades i Vardagsmummel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Banana, Sweet Lemon och jordgubbar.

  1. tigerhanx skriver:

    …men du måste ju lägga in en bild på bag tagen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s